Târgu-Jiu

PNL Gorj: La următoarele alegeri, vom face PSD să piardă în Gorj

COMUNICAT

REF: Partidul Național Liberal mulțumește tuturor gorjenilor care i-au acordat încrederea și votul și care au redat demnitatea României în Europa!

La alegerile europarlamentare, cetățenii au demonstrat , prin votul lor, că România este a oamenilor cinstiți și de bună credință.

Le mulțumim, în primul rând, gorjenilor care au acordat încredere PNL și au votat. Chiar dacă în județul Gorj nu am reușit să câștigăm, am făcut PSD să ia mai puține voturi decât de obicei și, la următoarele alegeri, îl vom face să piardă, pentru că județul Gorj are nevoie de un suflu nou, de oameni care să fie responsabili în luarea deciziilor politice, care să aibă viziune și cărora să le pese de cetățeni. Acesta este semnalul pe care l-au dat cetățenii ce s-au prezentat în număr atât de mare la vot, pentru a reda României demnitatea pe care a pierdut-o la alegerile anterioare. Partidul Național Liberal a înțeles mesajul electoratului și va ține cont de acesta.

Totodată, felicităm Alianța Plus 2020 pentru scorul obținut la nivel național, dar și în județ.

Noi ne dorim ca județul Gorj să fie liber, iar în această campanie electorală, ca și în cele anterioare, am simțit frica din privirile oamenilor, o teamă generată de amenințarea că, dacă nu fac ce zice partidul-stat, își pierd locurile de muncă. Atunci când această frică va dispărea, Gorjul va fi liber!

Numai dacă ieșim la vot, putem schimba Gorjul  și România! Am reușit de data asta, dar e nevoie de mai mult!

Departamentul Comunicare al PNL Gorj,
Denisa ȘUȚĂ

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here