Din JudetStirile Zilei

Pleșu: Cad barajele pe noi iar Padeșul nu are apă! Troacă: Cele mai mari probleme le-a creat Serafim Antonie

”Cad barajele pe noi iar Padeșul nu are apă” spune consilierul local USR-PLUS, Ion Pleșu, care îi cere corpului de control al prefectului să facă verificări, pentru a stabili cine este vinovat de faptul că rețeaua de apă din localitate nu funcționează așa cum ar trebui.

Pleșu spune că oamenii din Padeș au rămas, din nou, în plină caniculă, fără apă, problemă care persistă de 30 de ani, în ciuda banilor publici investiți în conducte.

Ion Pleșu a anunțat, pe pagina de socializare, că va înregistra la Primăria Padeș  o solicitare de întrunire  a consiliului local în ședință extraordinară, cu un singur punct pe ordinea de zi: situația rețelei publice de  apă și adoptarea de măsuri urgente pentru remedierea situației. În plus, consilierul local USR-PLUS cere mai multor instituții ale statului să intervină.

În replică, primarul PSD de la Padeș, Mihăiță Troacă, spune că nu întreaga comună ci doar două sate au probleme cu apa, pe care o primesc la program, dar lucrează la o expertiză iar, în 6 luni, vrea să remedieze problemele.  

Troacă spune că Ion Pleșu este în campanie electorală pentru a-l băga lumea în seamă. În plus, precizează că cele mai mari probleme la rețeaua de apă le-ar fi produs fostul primar liberal, Serafim Antonie, care a scos conducte mari, de pe vremea lui Ceaușescu, și a băgat unele mai mici.

Comment here