Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Pleacă și Tătaru la PNL? ”Îl aștept să vină”

După Cristina Cilibiu și Vili Pasăre, Marian Tătaru, primarul PSD din Ionești, ar putea trece în barca liberală.  

Asta deși, chiar săptămâna trecută, Tătaru se fotografia alături de Cosmin Popescu, în biroul de la Consiliul Județean. Mihai Weber, președintele PSD Gorj, spune că edilii care pleacă din partid nu trebuie să-i dea lui socoteală ci în fața electoratului. Weber amintește c-au fost și primari liberali care au trecut la PSD, în ultima perioadă.

Weber se așteaptă ca și alți primari PSD să-și schimbe culoarea politică, până la data limită de depunere a  candidaturilor pentru alegerile locale. Îl și menționează pe Marian Tătaru, de la Ionești.  

Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, ne-a declarat că îl așteaptă pe Marian Tătaru să vină în partid.

Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, spune că primarii care trec în tabăra liberală, în această perioadă, o fac pentru că-și doresc să dezvolte localitățile.  

Mihai Weber nu crede că plecarea lui Ion Iordache și a unor primari din PSD va trage mult partidul în jos, la alegerile locale de luna viitoare.   

Dan Vîlceanu comentează că trecerea primarului din Turceni, Cristina Cilibiu, la PNL nu înseamnă neapărat că și Ion Iordache se alătură acestui partid.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here