Stirile ZileiTârgu-Jiu

Pleacă Iordache din PNL? ”Există riscul ca, după Congres, să nu mai fim la guvernare”

Senatorul Ion Iordache s-a delimitat, într-un mesaj postat sâmbătă, pe Facebook, de guvernarea PNL dar spune că, deocamdată, nu părăsește partidul.

Iordache a acuzat blat PSD-PNL, l-a criticat pe premier pentru faptul că a afirmat economia duduie, când prețurile au explodat iar la veniturile oamenilor nu s-a adăugat nimic, a acuzat lipsa investițiilor, în acest an, dar și faptul că planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia nu a fost, încă, aprobat de Comisia Europeană.

Ion Iordache spune că, la cum merg lucrurile, există un risc mare ca Partidul Național Liberal să piardă guvernarea, după congresul din 25 septembrie.

Iordache afirmă că mesajul de pe pagina de socializare trebuie interpretat ca un semnal de alarmă pe care a dorit să-l dea colegilor din PNL, dar că, deocamdată, nu ia în calcul să părăsească partidul.

Senatorul liberal ne-a mai declarat că a făcut o hartă a obiectivelor de investiții care ar trebui realizate în Gorj. În opinia sa, guvernul ar trebui să accepte că este vorba despre un județ ”calamitat din punct de vedere economic”, care ar trebui să primească finanțare cu prioritate.  

Comment here