LIFE

Platforma de streaming Paramount+, lansată în martie

Paramount+ va fi disponibilă, din 4 martie, în America de Nord şi America Latină, din 25 martie, în ţările scandinave, şi de la jumătatea anului, în Australia.

Va oferi tot conţinutul CBS All Access – CBS, BET, Comedy Central, Nickelodeon, MTV şi Smithsonian Channel – la care vor fi adăugate sute de filme Paramount Pictures. În plus, utilizatorii vor putea urmări programe live ale posturilor CBS, CBSN, CBS Sports HQ şi ET Live. Paramount+ va oferi, pentru început, 30.000 de episoade din diverse show-uri şi 2.500 de filme.

Conducerea companiei-mamă ViacomCBS a prezentat, miercuri seară, în premieră, strategia de streaming a platformei Paramount+. Din studiourile din Los Angeles, Shari Redstone, preşedinta Viacom CBS, Robert Bakish, CEO şi preşedinte ViacomCBS, şi alţi membri ai conducerii au vorbit despre planurile privitoare la noua platformă şi despre conţinutul disponibil.

După un an de când Viacom a fuzionat cu CBS, compania a fost „reinventată pentru o nouă piaţă şi un nou tip de consumatori”, a spus Redstone. „Piaţa a început să recunoască valoarea companiei”.

Bob Bakish a vorbit despre conţinutul pe care platforma îl va oferi. „Paramount spune poveşti pe care lumea le iubeşte. De la «Godfather» la seriale, ştim să facem hit-uri”. El a subliniat că 900 de show-uri se află în prezent în producţie. După ce CBS All Access a fost transformat în Paramount+, toate posturile vor crea conţinut original pentru platformă.

Francize, seriale bazate pe idei noi şi documentare se numără între producţiile prezente pe Paramount+, a mai spus Bakish. Lor li se vor alătura filme clasice şi lungmetraje noi. Unele vor fi lansate pe platformă la mai puţin de 40 de zile de la premiera în cinematografe, altele, ceva mai târziu. Vor fi disponibile şi filme MGM şi de la alte studiouri americane.

Producţii Miramax se vor regăsi în conţinut, după ce Paramount a decis, în 2020, să cumpere o parte din studioul independent care a creat filme ca „Shakespeare in Love” şi „Pulp Fiction”.

Comment here