Stirile ZileiTârgu-Jiu

Pistol, propus pentru postul de prefect de Gorj. Davițoiu: Deocamdată, sunt vechile propuneri

Partidul Mișcarea Populară a făcut mai multe propuneri pentru postul de prefect de Gorj, se așteaptă decizia premierului Ludovic Orban.

”Sunt vechile propuneri pe care le-am făcut, să vedem dacă guvernul alege pe cineva” declară Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, fără să dea nume.

Marți, prefectul numit de fosta guvernare PSD, Cristinel Rujan, și-a înaintat demisia, urmând să activeze în politică. Gorjul este unul dintre cele 3 județe în care PMP a negociat cu liberalii să-și pună prefect.

Cristinel Rujan a comentat, miercuri, că, probabil, le va fi dificil celor de la putere să găsească persoana potrivită pentru postul de prefect de Gorj, pentru că sunt mai multe condiții ce trebuie îndeplinite. Până la decizia lui Orban, Rujan rămâne în funcție.

Postul de prefect al județului Gorj ar putea fi ocupat de Cosmin Petrișor Pistol, directorul executiv al Direcției Economice a Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj.

”Da! Construim aceste discuții. Am fost nominalizat pentru funcția de prefect de către Partidul Mișcarea Populară. Este doar o nominalizare, mai mult nu știu ce se va întâmpla. Nu știu dacă mai sunt și alte persoane nominalizate. Sunt o persoană serioasă, sunt prompt în rezolvarea problemelor. Mai mult, un alt punct forte este corectitudinea” a declarat Cosmin Pistol pentru pandurul.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here