LIFE

Pique, acuzat că a înșelat-o pe Shakira. Ce i-a cerut imediat artista

Gerard Pique (35 de ani) se află în jurul unui nou scandal în Spania, de această dată unul legat de relația sa cu Shakira (45 de ani). Concret, fundașul Barcelonei a fost acuzat de infidelitate într-un articol publicat, miercuri, în cotidianul catalan El Periodico.

Potrivit sursei citate, fotbalistul trece de ceva timp „printr-o criză sentimentală”, motiv pentru care ar fi înșelat-o pe cântăreață. După ce l-ar fi prins în fapt, Shakira i-a cerut lui Pique să se mute singur în apartamentul lui, lucru cu care apărătorul a fost de acord. Episodul s-a petrecut acum câteva săptămâni, iar de atunci și până acum Pique locuiește singur.

„Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas”, a menționat sursa.

În cadrul unui interviu acordat recent, de dinaintea episodului de mai sus, Pique a explicat de ce nu a cerut-o încă de soție pe Shakira. Potrivit fotbalistului, artistei nu îi surâde conceptul de căsătorie, iar el s-a conformat.

„Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar, îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți”, a explicat Pique, potrivit Mundo Deportivo.

Comment here