EntertainmentLIFE

Pink ft. Cash Cash – Can We Pretend

Pink continuă lansările de pe viitorul album, prin colaborarea cu Cash Cash, intitulată “Can We Pretend”.

Piesa vine după release-ul “Walk Me Home” din luna martie, care a primit un videoclip în care artista a executat coregrafii complexe. Acesta este de fapt primul single de pe viitorul album al muzicianei, ”Hurts 2B Human”, care va sosi pe 26 aprilie prin RCA Records. Cash Cash este un trio axat pe muzică electronică.

De pe viitorul LP am mai putut asculta şi single-ul “Hustle”, dar va mai include colaborări cu Khalid şi Chris Stapleton, iar pe lista de producători se află Max Martin, Shellback, Julia Michaels, Nate Ruess, Greg Kurstin, Teddy Geiger şi Sasha Sloan. Cei mai reputaţi sunt păstraţi la urmă: Sia şi Beck au avut un rol în realizarea acestor piese noi.

Cântăreaţa din Pennsylvania încă se află în turneul “Beautiful Trauma”, care se încheie pe 21 mai la New York. Pe numele său real Alecia Beth Moore, Pink este recunoscută pentru vocea sa uşor răguşită şi prezenţa acrobatică în reprezentaţiile live. A vândut peste 90 de milioane de discuri la nivel global şi a primit 3 premii Grammy, o distincţie Daytime Emmy şi 7 trofee MTV Video Music Awards. În 2009 Billboard o numea “Artistul pop al deceniului”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here