Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ping-pong cu candidatura! Ciprian Florescu: Încă NU se poate vorbi despre o CERTITUDINE

Ciprian Florescu revine în PSD și vrea discuții cu organizația municipală, înainte de a lua o decizie privind angrenarea în lupta pentru Primăria Târgu-Jiu.

Proaspătul secretar de stat, din Ministerul Afacerilor Interne, spune că revine în tabăra social-democrată cu gândul de ”a reface echipa de odinioară”. Florescu nu țintește neapărat o funcție de conducere.  

Deși a fost anunțat candidat la Târgu-Jiu de către liderii PSD Gorj, Mihai Weber și Cosmin Popescu, Ciprian Florescu zice că decizia nu este finală și că vrea să aibă garanții privind sprijinul total al organizației municipale.

Dacă va ajunge să candideze la Primăria Târgu-Jiu, Florescu îi va păstra alături pe cei doi viceprimari, Aurel Popescu și Adrian Tudor.  

Și viceprimarul Adrian Tudor a declarat, marți, că se impun discuții cu conducerea județeană a PSD Gorj, acum că Mihai Weber și Cosmin Popescu au anunțat că Ciprian Florescu va fi candidatul la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Tudor își dorește, la rându-i, să candideze la primărie, dar zice că poate fi om de echipă și să-l susțină pe Ciprian Florescu, așa cum, în trecut, l-a susținut pe Victor Ponta, deși avuseseră conflicte.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here