Muzicale

Petra feat. Randi – Mai dansează

Petra și Randi colaborează pentru prima dată și lansează „Mai dansează”.

Compus de Petra, Randi, Gabriel Huiban, Mattias Bylund și Laurențiu Duță, single-ul este însoțit de un videoclip cinematografic ce dezvăluie un univers misterios.

"Pe Petra o știu de dinainte să vină în București și i-am simțit potențialul încă de atunci. Este o artistă diferită, care va intra puternic în industria muzicală și va avea parte de o carieră lungă și plină de succes. Am ales să facem piesa <<Mai dansează>> împreună, pentru că vibe-ul ei unește două generații și amintește de muzica Disco a anilor de glorie a acestui gen! Deși nu am trăit în acei ani, parcă este un trecut care-mi sună familiar, cald, aproape de inimă. Pe scurt, în această piesă cântăm despre o iubire neschimbată de trecerea timpului și despre nostalgia anilor de început!", a declarat Randi.

Cei care i-au descoperit talentul Petrei au fost părinții, iar de atunci au început și primele ore de canto, solfegiu, pian și, respectiv, primele concursuri. Preferă să își scrie singură textele, pentru că viața o inspiră și a pregătit deja o mulțime de piese împreună cu producătorul ei muzical, Gabriel Huiban, care îi este și manager. Toamna trecută, Petra și-a deschis sufletul prin muzică și a lansat prima sa piesă din cariera muzicală, „Sunt bine”, după care a urmat „Ireligios”, un single puternic, cu un mesaj emoționant.

Comment here