NovaciStirile ZileiTârgu-Jiu

PETIȚIE pentru Rânca. Radu Miruță: Este inadmisibil! Aparegio se spală pe mâini

127 de proprietari de cabane și hoteluri din Rânca semnează o petiție prin care ”iau atitudine față de cei responsabili de sistemul de alimentare cu apă din zonă”, după ce au fost informați că există riscul să nu primească apă în plin sezon turistic.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, a anunțat că petiția a fost înaintată Consiliului Județean Gorj, societății ApaRegio și Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice. Totul după ce operatorul Aparegio a informat că există riscul ca Rânca să rămână fără apă, în această iarnă, din cauza secetei de pe timpul verii și a problemelor de la rețea.

Lui Radu Miruță i se pare dubios faptul că nu se emit chitanțe pentru apa consumată în Rânca. Spune că nici nu se pune problema ca proprietarii să nu dorească să plătească acest serviciu, ci pur și simplu cei responsabili nu încasează banii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Sa prezinte Miruta cel putin o chitanta de plata a apei pe care o foloseste la cabana proprie din Ranca. Macar o chitanta in valoare de macar 1 leu.

Comment here