LIFEMuzicale

Performanță extraordinară pentru un artist român! Manuel Riva, pentru a treia oară în Billboard

Performanță extraordinară pentru un artist român! Compozitorul și dj-ul român George Călin a intrat, pentru a treia oară, în cel mai cunoscut clasament muzical al lumii, Billboard.

Noua sa ”lovitură” –melodia ”What Mama Said” a intrat pe locul 19 în Billboard Dance Songs chat, tot acolo unde s-a strecurat, anul trecut, și o piesă a sa, ”Miami”, cântată de Alexandra Stan, ce a ajuns și în clasamentul Hot Dance Electronic Songs al aceluiași Billboard.

Compozitorul ce a inventat trupele Demmo și Deepcentral, George Călin (41 ani) este cel de-al cincilea artist român care ajunge în elita mondială a muzicii după O-Zone, Inna, Akcent, Edward Maya. Sub Manuel Riva, noua sa titulatură pentru zona muzicii electronice, artistul a participat în ultimii ani la multe festivaluri de muzică electronică, în Europa și cele mai importante în România (Eletric Castle, Untold, Neversea).

”In love”, ”Russian Girl”, ”Speed of Sound”, ”Sus până la cer”, ”Gura ta” (feat. Delia) ori ”O stea” sunt câteva melodii compuse de George Călin pentru proiectul Deepcentral (alături de Doru Todoruț), știute de întreaga țară dar care s-au strecurat și în clasamentele muzicale europene. ”What Mama Said” este cântată de frumoasa Misha Miller și are șanse reale să urce în vârful râvnitului clasament muzical american.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here