LIFE

Perfecte în reviste şi la tv, banale pe stradă! Andreea Marin, în şlapi, Elena Băsescu, în trening

Andreea Marin şi Elena Băsescu, exemple în materie de ţinute cu ştaif, au arătat şi ele că în viaţa de zi cu zi sunt femei normale şi renunţă la tocuri şi la rochiile mulate pe care le poartă la evenimentele mondene, relatează click.ro.

Multe dintre vedetele noastre arată impecabil în pozele de pe reţelele sociale sau la evenimente unde sunt multe aparate de fotografiat şi camere de luat vederi, însă, dacă le vezi pe stradă, pe unele nici nu le mai recunoşti.

Fotoreporterii Click! au surprins-o, deunăzi, pe Andreea Marin, pe Calea Dorobanţi, ieşind de la un salon de înfrumuseţare. Îmbrăcată casual cu o cămaşă albă, largă şi lungă până la genunchi, şi într-o pereche de jeanşi, ţinuta Zânei nu ar fi atras atenţia dacă nu coborai privirea asupra picioarelor. Te-ai fi aşteptat ca vedeta să poarte pantofi sport, dar surpriza a fost şlapii galbeni cu care Andreea Marin părea că se simte extrem de confortabil.

Însoţită de o tânără care se ocupă de promovarea ei, Andreea Marin a plecat spre casa din Pipera, acolo unde are şi biroul de lucru. S-a urcat în bolidul de lux pe care îl conduce şi a demarat în viteză.

Nu este prima dată când Zâna merge în papuci pe stradă. Anul trecut, ea a mai fost surprinsă într-o ipostază asemănătoare când ieşea de la pedichiură şi mergea spre casă.

”Prea puţin mă interesează, generic vorbind, ce-i place ochiului. Din perspectiva mea, frumuseţea înseamnă sănătate, echilibru, pentru că dacă eşti un om echilibrat, faţa îţi este luminoasă, iar corpul are o formă armonioasă. Până la urmă nu suntem toţi croiţi să urcăm pe un podium. Dar este un podium al vieţii noastre personale, sociale, iar eu consider că pe acela trebuie să urcăm cu fruntea sus şi cu spinarea dreaptă”, declara Andreea Marin pentru Click! cu ceva timp în urmă când se lupta cu kilogramele în plus. Şi acum, cămasa largă pare că ar ascunde problemele cu silueta ale vedetei.

Trecând la Elena Băsescu, aceeaşi ţinută absolut banală. Altă dată în haine cu care făcea furori şi pe tocuri, acum bruneta era extrem de relaxată din punct de vedere vestimentar. Un tricou negru, pantaloni sport, cu turul lăsat, sandale cu talpă joasă şi un rucsac, ce-i drept de firmă, au completat apariţia Elenei. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe stradă, când bruneta se întoarcea de la clubul Stejarii, acolo unde trage din greu la sală, şi se grăbea să ajungă acasă la copii, în locuinţa din strada Mihăileanu, în care s-a mutat după divorţul de Bogdan Ionescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here