Târgu-Jiu

Percheziții la Târgu-Jiu și Arcani. Acuzați că vindeau CANNABIS

Polițiști de combatere a criminalităţii organizate din Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, au efectuat, vineri (9 august), 8 percheziții domiciliare, 7 în municipiul Târgu-Jiu și una în comuna Arcani, într-un dosar penal de trafic de droguri și au pus în executare 14 mandate de aducere, se anunță printr-un comunicat de presă.

Din cercetări a reieșit faptul că, în anul 2019, doi bărbați, de 30 și 32 de ani, ambii din Târgu-Jiu, ar fi achiziționat diferite cantități de cannabis, pentru a le comercializa. După procurarea drogurilor, cei doi indivizi le-ar fi porţionat, cântărit şi ambalat, iar ulterior, le-ar fi vândut către consumatori din  judeţul Gorj.

În urma percheziţiilor domiciliare, polițiștii au ridicat 5 pliculeţe transparente de plastic cu închidere ziplock, ce conţineau o substanţă sub formă de pulbere de culoare albă, 2 pliculețe de plastic cu închidere ziplock, care conțineau fragmente vegetale de culoare verde-olive tip mugur, aproximativ 1.180 gr., fragmente vegetale de culoare verde-olive,
tip mugur, aflate într-un borcan de sticlă.

De asemenea, au fost indisponibilizate două pachete de foiţe și un pachet de filtre pentru confecţionat ţigări în mod artizanal, 10 telefoane mobile cu cartelele aferente, o agendă cu înscrisuri, aproximativ 1.200 de pliculeţe de plastic transparente cu închidere ziplock, un cântar de precizie, un grinder metalic de mărunţit și 2.900 de lei.

Polițiștii au pus în aplicare și 14 mandate de aducere și continuă cercetările pentru luarea măsurilor legale care se impun. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul de specialitate Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și al polițiștilor și jandarmilor din Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here