SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Peptenatu: Stadionul NU poate fi închiriat pe 1 leu

Primăria Târgu-Jiu nu poate închiria stadionul municipal cu numai 1 leu echipei Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, ci în aceleași condiții în care a închiriat arena formațiilor Viitorul Pandurii și FC Universitatea Craiova, a lui Adrian Mititelu.

Declarațiile îi aparțin lui Valentin Peptenatu, liderul Galeriei Durii. Acesta a reacționat, după ce luni, primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a anunțat că este dispus la o reconciliere cu Marin Condescu și chiar să închirieze stadionul echipei Pandurii Lignitul Târgu-Jiu contra unei sume modice, ținând cont că este vorba despre clubul fanion al județului, la care Consiliul Local este acționar.

Peptenatu are un conflict vechi cu Marin Condescu, fostul președinte al Pandurilor. Șeful Galeriei Durii pune, din nou, problema brandului ”Pandurii” înregistrat la OSIM de 4 persoane, niciuna dintre ele nefiind acționar al clubului de fotbal.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Peptenatu p u l iiii iii ai inceput sa te pricepi si la stiintele juridice? Pana in urma cu cativa ani furai banii pe care Condescu tii dadea sa iei mancare la cei din galeria Pandurilor? Fugi mai papleaca la pascut.

Comment here