Muzicale

Pepe – Tu n-ai suflet

Pepe a lansat “Tu n-ai suflet”, un single ce are toate şansele să devină hit.

“Tu n-ai suflet!” vine la exact un an după “Îmi pasă”, o piesă ce a intrat direct în Top 5 piese lansate de către Pepe atât din punct de vedere al cifrelor cât şi în ceea ce priveşte feedback-ul din partea publicului.

“Tu n-ai suflet!” este exact acea piesă cu mesaj, acea piesă care am ştiut că este făcută pentru mine şi exact aceasta i-am zis lui George (Hora) când mi-a arătat-o prima oară. Nu am avut nevoie decât de o singură audiţie a schiţei (linie melodică cu pian şi versuri) şi am ştiut că este scrisă pentru mine. Gândiţi-vă că am tras vocile cu George având ghid doar un pian. El a construit ulterior tot şi sunt convins că aşa ar trebui să decurgă lucrurile în mod normal. Pentru că dacă totul pleacă de la mesaj şi interpretare absolut orice altceva devine detaliu. Iar George a excelat şi la detalii făcând din “Tu n-ai suflet!” acea piesă pe care nu prea ai cum să o încadrezi într-un gen anume ceea ce nu poate decât să mă bucure” a spus Pepe.

Pe partea video a lucrurilor, pentru “Tu n-ai suflet” Pepe a ales să meargă alături de Dan Petcan, acelaşi regizor care este vinovat şi de “Îmi pasă”.

“Nu că ar fi fost lucruri de spus şi înainte de “Îmi pasă” sau de “Tu n-ai suflet!” dar pe Dan dacă îl laşi în pace şi mai ales dacă simte piesa din prima, cum mi s-a întâmplat şi mie în studio, devine ireproşabil. Iar acest lucru, eu zic că este mult mai important decât orice caracterizare care i s-ar putea face. Recunosc, pe partea video am mers la sigur sunând-l şi trimiţându-i piesa lui Dan din prima şi doar lui. Şi, deşi ştiam ce şi cum s-a filmat, la prima vizionare mi s-a ridicat părul pe mână” a adăugat Pepe.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here