Muzicale

Pepe și Rosa – Iubesc (Featuring: Theo Rose, Alessandra)

Pepe a lansat videoclipul piesei „Iubesc”, cea mai importantă melodie din cariera lui. Artistul este acompaniat pe refren de Rosa, fiica sa cea mică.

"Nu ştiu dacă pot exprima în cuvinte întru totul ceea ce simt, fiindcă îmi este greu să descriu sentimentele avute în timp ce lucram la această piesă. Sunt convins că vor veni multe altele de aici încolo "mai bune" sau "mai frumoase" decât tot ceea ce am creat până în acest moment, poate, însă eu pe aceasta o "IUBESC" şi este de la sine înţeles de ce. Este acel punct al carierei pe care chiar dacă nu îl verbalizezi, ţi-l doreşti, tânjeşti după el şi eu am reuşit. Şi mă bucur că feedbackul este pe măsura importanţei piesei, momentului pentru mine", a spus Pepe.

Pepe semnează compoziţia şi versurile, „Iubesc” fiind o nouă producţie făcută în colaborare cu Omar Secada Dihigo. Theo Rose şi Alessandra i s-au alăturat lui Pepe pentru a forma backingul vocal perfect pentru Rosa.

"Le mulţumesc enorm fetelor, lui Theo şi Alessandrei pentru că mi s-au alăturat. Un aşa proiect frumos avea nevoie de voci pe măsură iar Theo şi Alessandra sunt acolo sus, poate cele mai bune voci feminine ale momentului în industria de pe la noi" a adăugat Pepe.

Comment here