LIFE

Pepe, primele declarații despre noua iubită: „Suntem foarte la început”

La trei luni și jumătate de la divorț, Pepe (41 de ani) nu s-a mai ascuns cu viața lui privată și a scos-o pe noua sa cucerire în public. Mai precis, weekend-ul care tocmai a trecut, cel mai nou cuplu din showbiz și-a făcut apariția la o petrecere, într-un local de fițe din zona Herăstrău, arată click.ro.

Au venit însoțiți de câțiva prieteni, printre care și antrenorul lui Pepe, Alexandre Florescu, și soția acestuia, așa că atmosfera a fost suficient de prietenoasă astfel încât Yasmine și Pepe să dea frâu liber sentimentelor. S-au ținut în brațe, s-au fotografiat și s-au sărutat cu foc, semn că dragostea dintre ei este mare și destul de serioasă, din moment ce Pepe a postat pe pagina sa de Instagram filmulețe cu dovada relației.

Contactat de ziarul Click! artistul a confirmat relația: „Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”.

Comment here