Muzicale

Pepe – M-am jurat

Pepe vorbește deschis despre iubire și dificultățile unei despărțiri în versurile noului single „M-am jurat”. Piesa este lansată împreună cu un videoclip regizat de Dan Petcan.

„LIKE & SHARE ca să se audă peste tot ! Puneţi un comentariu aici, jos (în secțiunea de comentarii de pe YouTube) şi am să încerc să vă răspund în parte tuturor ! M-am jurat că vă iubesc!”, le-a transmis Pepe fanilor.

Noul single „M-am jurat” este compus de Ştefan Mihalache (Connect-R) și mixat și masterizat de Alex Truta. Piesa a fost produsă de Omar Sicada Dihigo și înregistrată la Rappin On Production.

Anul acesta, Pepe a lansat „Inima Mea”, o colaborare cu Andra și Connect-R. La începutul pandemiei, cântărețul a susținut o serie de concerte online, show-urile adunând peste 1 milion de vizualizări pe Facebook şi YouTUBE, zeci de mii de aprecieri, mii de comentarii şi distribuiri. De Mihail și Gavril, Pepe a invitat-o în cadrul show-urilor sale online pe Lora.

În urmă cu o lună și jumătate, Pepe și-a anunțat fanii că divorțează de soția sa, Raluca Pastramă. Cei doi au format un cuplu vreme de 8 ani și au împreună doi copii. Potrivit artistului, inițiativa de a se separa i-a aparținut Ralucăi.

Comment here