LIFE

People: Cântăreţul şi actorul John Legend, cel mai sexy bărbat în viaţă

Cântăreţul şi actorul John Legend, în vârstă de 40 de ani, a fost desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viaţă”.

Căsătorit cu modelul Chrissy Teigen, cu care are doi copii, Legend este primul artist de culoare care a câştigat premiile Emmy, Grammy, Oscar şi Tony (EGOT).

„Am fost încântat, dar şi puţin speriat în acelaşi timp, pentru că este o presiune mare”, a spus el despre noul titlul. „Toată lumea mă va analiza să vadă dacă sunt suficient de sexy pentru a deţine acest titlu. Vin şi după Idris Elba, ceea ce nu e drept şi nu e bine pentru mine”.

Britanicul Idris Elba a primit titlul anul trecut. În ultimii ani, printre cei mai sexy bărbaţi în viaţă desemnaţi de revista americană s-au numărat Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney şi Channing Tatum.

Legend, care este în prezent antrenor la emisiunea „The Voice”, a primit primul dintre cele zece trofee Grammy în 2004, pentru albumul de debut „Get Lifted”. A primit un premiu Oscar pentru cântecul „Glory”, inclus pe coloana sonoră a filmului „Selma”, un Tony în calitate de coproducător al spectacolului „Jitney” şi un Emmy pentru producţia TV „Jesus Christ Suăerstar” (2018), în care a jucat rolul principal.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here