Bumbești-JiuStirile Zilei

Pensionarul din Bumbești-Jiu, care și-a recuperat borseta cu bani: Am zis că mă spânzur!

Un pensionar din Bumbești- Jiu îi va fi veșnic recunoscător unui bărbat din Județul Mureș, care i-a returnat o borsetă cu aproape 3000 de lei în ea.

Bătrânul a pierdut banii, în această dimineață, la scurt timp după ce a plecat de acasă. Ioan Fotescu a povestit că a lăsat borseta cu bani pe portbagajul mașinii, a închis porțile când a ieșit cu autoturismul din curte, după care s-a urcat la volan și a plecat în oraș pentru a plăti rate și facturi.

Și-a dat, însă, seama repede că nu mai are banii cu el și a venit disperat acasă, pentru a-i spune soției ce i s-a întâmplat.

Cel care a găsit banii este un bărbat din județul Mureș, Adrian Pindic, care intenționează să se mute la Bumbești-Jiu în perioada următoare. El a mers imediat cu la Poliție și a predat borseta care a ajuns, în scurt timp, la proprietar.

Dacă bărbatul care a găsit banii nu s-ar fi prezentat la Poliție și ar fi fost identificat ulterior, s-ar fi ales cu dosar penal, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here