Din JudetStirile Zilei

Pelerinaj politic la Căsuța Răsturnată. Candidații la Primăria Bumbești-Pițic promit asfalt și parcare

Căsuța Răsturnată a devenit loc de pelerinaj politic, în această campanie electorală pentru funcția de primar la Bumbești-Pițic.

Liderii politici s-au perindat pe la obiectivul realizat de un tânăr investitor din comună, deși autoritățile locale sau județene n-au făcut mare lucru pentru atragerea turiștilor la Bumbești-Pițic. Deputatul USR-PLUS Radu Miruță declara că un segment de drum, de câteva sute de metri, este întreținut chiar de proprietarul Căsuței Răsturnate, care îl mătură și înlătură buruienile. În zonă ar trebui amenajată și o parcare.

Irina Cojocaru, primar interimar și candidat al Partidului Național Liberal, spune că va face tot posibilul pentru rezolvarea problemei, deși în bugetul local din acest an n-a fost prins niciun leu pentru drumuri.  

Claudiu Golu, candidatul USR-PLUS la Primăria Bumbești-Pițic și consilier local, spune că a  depus un proiect de hotărâre pentru asfaltarea porțiunii de drum spre Căsuța Răsturnată.

Leonida Belgher, candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Bumbești-Pițic, acuză administrația PSD-PNL a localității că nu a făcut nimic pentru atragerea turiștilor, deși Pădurea Colorată și Căsuța Răsturnată sunt două obiective care atrag oameni din toate colțurile țării.

Comment here