Minerit și EnergieStirile Zilei

Pedeapsă MAJORATĂ pentru fostul sindicalist Fluerătoru

Judecătorii au majorat pedeapsa cu executare pentru fostul sindicalist Cristea Fluerătoru.

Conform deciziei pronunțate, miercuri, de Tribunalul Gorj, Fluerătoru trebuie să stea după gratii 8 ani și 6 luni, cu un an mai mult decât fusese stabilit anterior, printr-o altă decizie a judecătorilor.

Pe numele fostului lider sindical al minerilor din zona Motru au fost deschise, în ultimii ani, mai multe dosare penale, în care acesta a fost acuzat în special de evaziune fiscală. În fiecare dosar a primit diverse pedepse, unele fiind cu suspendare, iar altele cu executare. Contopirea pedepselor nu i-a adus o perioadă mai scurtă în spatele gratiilor, ci, din contră. El are, acum, de executat 8 ani și 6 luni de pușcărie, din pedeapsa respectivă urmând să fie scăzute perioadele în care s-a mai aflat în spatele gratiilor, înainte de a fi condamnat definitiv.

Într-unul dintre dosare, fostul sindicalist a fost condamnat inclusiv la plata unor despăgubiri de peste 1 milion de lei către stat, averea sa fiind pusă sub sechestru în vederea recuperării prejudiciului. Anchetatorii au stabilit că, în perioada în care s-a implicat în afaceri, nu ar fi achitat statului diverse taxe și impozite, lucru pe care Cristea Fluerătoru nu l-a recunoscut niciodată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here