Minerit și EnergieStirile Zilei

Pecingină se bucură că Mintia a fost privatizată. ”Cei de la PSD sunt mai grei de cap”

Social-democrații s-au arătat îngrijorați după privatizarea Termocentralei Mintia dar deputatul liberal Gheorghe Pecingină spune că ”așa sunt cei de la PSD, mai grei de cap”.

Vicepreședintele PNL Gorj afirmă că se bucură că termocentrala din județul vecin și-a găsit un cumpărător și că n-ar mai trebui revenit la retorica din anii 90, că nu ne vindem țara.

”Ne mirăm că suntem în spatele Cehiei și-al altor state care au plecat odată cu noi spre democrație. La ei, n-au urlat că nu ne vindem țara ca s-o jefuim noi din interior” comentează Pecingină.  

PSD a reacționat, la nivel național, la vânzarea Termocentralei Mintia, afirmând că nu înțelege politica Ministerului Energiei, în condițiile în care fuseseră investite în retehnologizare 150 de milioane de euro.  La Gorj, social-democratul Gabriel Giorgi a transmis că trebuie făcut scut în fața Complexului Energetic Oltenia.

Gheorghe Pecingină spune că PSD a pierdut o jucărie politică la Hunedoara și că, la Gorj, Gabriel Giorgi a preluat retorica AUR.

Comment here