Minerit și EnergieStirile Zilei

Pecingină: Retorica asta este a papagalilor din Piață! Luați 5 inși și i-ați făcut mari lideri!

Deputatul Gheorghe Pecingină îi numește ”papagali” și ”jolly jokeri” pe liderii protestatarilor din Piața Prefecturii, pe care-i consideră manevrați din spate de două partide politice: USR și AUR.

Vicepreședintele PNL Gorj a stat alături de ministrul Energiei, Virgil Popescu, marți, când în parlament a fost citită moțiunea simplă depusă de USR. Pecingină afirmă că PSD face un joc politic atunci când îl critică pe Virgil Popescu, dar, de fapt, îl susține la votul din parlament. Deputatul liberal îl numește ”groparul României” pe ministrul Finanțelor, Adrian Câciu.

Pecingină pune tunurile pe protestatarii din Piața Prefecturii, care numără decesele din Complexul Energetic Oltenia și le pun pe seama condițiilor grele de muncă.  

”Retorica asta este a papagalilor din Piață. Îi luați pe cei 5 inși și i-ați făcut mari lideri” declară deputatul liberal.

Pecingină mai afirmă că USR și AUR îi coordonează pe minerii și energeticienii care ies în stradă, joia, la Târgu-Jiu, pentru a cere deblocarea Legii nr.197/2021. Deputatul liberal face trimitere și la liderul USR Gorj, Radu Miruță, despre care spune că trăiește în vilă, la munte, la aer curat.

Comment here