Minerit și EnergieStirile Zilei

Pecingină: Manu Tomescu este un nimeni în mișcarea sindicală

”Manu Tomescu este un nimeni în mișcarea sindicală, este unealta altora care stau în spate” spune deputatul liberal Gheorghe Pecingină, după ce liderul sindical de la Rovinari a comentat, pe pagina de socializare, că angajații de pe șantierele navale au putut fi trecuți, în 2020, la condiții speciale de muncă, pentru a se pensiona mai devreme, în timp ce angajaților CE Oltenia li se refuză acest drept.

La Târgu-Jiu, s-a intrat în cea de-a 11-a săptămână de proteste pentru reducerea vârstei de pensionare, proiectul de lege aflându-se la Camera Deputaților.

”O să venim zi de zi, săptămână de săptămână, cât timp vom mai avea această speranță în Camera Deputaților” a anunțat Manu Tomescu.

Deputatul PNL Gheorghe Pecingină spune că angajații de la șantierele navale, deși au fost trecuți la condiții speciale, nu pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare pentru că n-au fost plătite contribuțiile.

Pecingină îi acuză pe protestatarii de la Târgu-Jiu că refuză dialogul, singurul lor interes fiind acela de a înjura.

”Manu Tomescu este un  nimeni în mișcarea sindicală, un nimeni ca om. Care este scopul să ieșim în față sau să obținem ceva pentru angajați? Ei nu știu ce vor pentru că nu li se învârte cheița” spune parlamentarul liberal.  

Comment here