Stirile ZileiTârgu-Jiu

Pecingină: Mă bucur că Iordache s-a poziționat

Sunt tensiuni în Partidul Național Liberal Gorj, după ce senatorul Ion Iordache pare să se fi poziționat de partea lui Ludovic Orban, în competiția internă.

”Nu am văzut nicio poză cu Florin Cîțu, mă gândesc că-l va vota pe Ludovic Orban” spune deputatul Gheorghe Pecingină, după ce Iordache a anunțat că, luni, a purtat o discuție cu președintele PNL și al Camerei Deputaților pe tema proiectului de lege de reducere a vârstei de pensionare în Complexul Energetic Oltenia.

Pecingină crede, însă, că altele au fost discuțiile purtate de senator cu Orban.  

Gheorghe Pecingină spune că, la votul din plen, fiecare deputat PNL va face după cum îi dictează conștiința, la partid luându-se decizia ca votul să fie liber.

Senatorul Ion Iordache susține că a discutat cu deputații Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină înainte de a se întâlni cu Ludovic Orban, de aceea a fost surprins să vadă că Pecingină, l-a taxat, ulterior pe Facebook.

Iordache consideră prematură împărțirea Partidului Național Liberal în tabere, încă de acum, în condițiile în care congresul partidului va avea loc în septembrie.

Comment here