Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Pecingină: În PER s-au strâns toate scursurile din PSD

Dispută, la Interviurile Infinit FM, pe banii pentru certificatele de carbon, pe care trebuie să le achiziționeze Complexul Energetic Oltenia pentru energia produsă în acest an.

Nicolae Ivăniși, candidatul Partidului Ecologist la Camera Deputaților, a afirmat că cele 241 de milioane de euro nu ar fi prinse în bugetul țării, dând asigurări că are informații solide în acest sens.

”Ne dăm cu părerea fără să știm. Probabil, a consultat un portar de la Ministerul Dezvoltării” a reacționat Gheorghe Pecingină, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, candidat al Partidului Național Liberal la Camera Deputaților.  

Pecingină a afirmat că, dacă cele 241 de milioane de euro nu erau prevăzute a fi alocate, ”puneam cruce Complexului Energetic Oltenia de la începutul anului”.  

Pecingină a comentat că Partidul Ecologist Român a devenit noul Partid Comunist, unde s-au strâns „toate scursurile PSD-ului”.

Comments (1)

  1. Eh, și PNL-ul tot tomberon politic s-a dovedit a fi… Să ne amintim numai de Tudor Barbu, de sutele de pesediști „importați” (primari, consilieri, parlamentari) și ne lămurim de acest adevăr…

Comment here