Stirile ZileiTârgu-Jiu

Pecingină, Filip, Iulian Popescu propuși de PNL pentru PARLAMENTARE. Romanescu: Niciunul nu are susținerea PNL Târgu-Jiu

Partidul Național Liberal este primul care-și anunță listele pentru parlamentare, la Gorj.

Duminică, într-o ședință online, a fost stabilită componența listelor, în condițiile în care s-a anunțat, deja, că Dan Vîlceanu și Ion Iordache se vor afla pe primele locuri la Camera Deputaților, respectiv Senat. Astfel, după Vîlceanu, la Deputați, este propus fostul avocat Gheorghe Pecingină, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice. Pe locul trei, figurează omul de afaceri Iulian Popescu, candidatul la președinția Consiliului Județean Gorj, învins în alegerile locale. Pe locul 4, a fost trecut Mihai Paraschiv, fost consilier local, actualul director al societății Transloc SA, care, anul trecut, era propus pentru excluderea din PNL. Lista este completată cu Denisa Șuță, actualul director al Muzeului Național ”Constantin Brâncuși”.

La Senat, după Ion Iordache a fost propus primarul din Rovinari, Robert Filip, reales, pe 27 septembrie, cu 69,73%, iar pe locul al treilea a fost trecută Aura Berta Obrocea, medic în cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a dezvăluit că Dan Vîlceanu i-a propus  să candideze la parlamentare, dar a refuzat.  

Romanescu a afirmat, săptămâna trecută, că speră ca organizația pe care o conduce, PNL Târgu-Jiu, să poată propune o persoană pentru un post eligibil la parlamentare. Ulterior, primarul a declarat că îi consideră potriviți pe profesorii Dorel Chirițescu și Iustin Paralescu ori pe primarii Liviu Cotojman, Vasile Vlăduleanu sau Dumitru Vulpe, pentru a fi trecuți pe listele PNL. Niciunul nu apare, însă, pe listele făcute duminică la PNL Gorj.  

”Dintre cei propuși, niciunul nu are susținerea organizației municipale” declară Marcel Romanescu.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here