Stirile ZileiTârgu-Jiu

Pecingină, după plecarea lui Iordache: Fiecare are programe personale pentru Gorj. Și eu sunt nemulțumit

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, a părăsit grupul parlamentar al Partidului Național Liberal și va rămâne neafiliat politic.

Pe Facebook, parlamentarul de Gorj a notat că gestul este ”un act de protest față de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare și care urmărește doar interesele grupului care a acaparat partidul”.

Iordache spune că gorjenii i-au cerut să se dezică de acțiunile PNL, în condițiile în care pandemia e scăpată de sub control iar prețurile au explodat.

Ion Iordache afirmă că a încercat să discute cu ministrul de Finanțe, Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, despre programul pentru județ pe care l-a propus, dar nu  a reușit.

Deputatul Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj, crede că Ludovic Orban va face, așa cum a spus, o nouă formațiune politică iar parlamentarii plecați acum i se vor alătura. Cât despre argumentul lui Iordache că nu găsește sprijin la guvern pentru programul pentru Gorj, Pecingină afirmă că fiecare parlamentar are un program pentru județ și de bate pentru el la București.

Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Grivei, l-a criticat pe Ion Iordache în mai multe rânduri, în ultima perioadă, în condițiile în care senatorul a făcut un grup de lucru, alături de liderii sindicali din minerit și energie, pentru deblocarea legii de reducere a vârstei de pensionare.

Comment here