Minerit și EnergieStirile Zilei

Pecingină: Chestia asta cu ultimatumuri mă lasă rece

”Chestia asta cu ultimatumuri mă lasă rece” spune deputatul Gheorghe Pecingină după ce liderul sindical Manu Tomescu le-a dat termen guvernanților ca, până pe data de 15 noiembrie, să deblocheze legea de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie.

Vicepreședintele PNL Gorj afirmă că problema se va rezolva după instalarea noului guvern, dar că soluția este dialogul, nu să fie pusă presiune.

Tomescu a vorbit despre proteste extreme pe care minerii și energeticienii le-ar putea organiza, luna  viitoare, în fața Palatului Victoria.

Comments (1)

  1. AvoCatelule, ce fel de ordonanta trebuie pentru a aplica o lege? Multa carte stii studentule Tarziu-De Herculane. Cu facultatea facuta prin barurile din Herculane nu poti sa ai multe cunostinte juridice. Se vede si din declaratiile de avere de cand erai avocat, ai incasat in fiecare an cate 1200- 1300 lei onorarii. Cam cat ia av. Manta, av. Georgi, Bobu sau av. Calescu pentru cate o ora de consultatii juridice. Stii cum e, ca la raft la Kaufland, produsele vechi si expirate sunt ieftine.

Comment here