Minerit și EnergieStirile Zilei

Pecingină, atac la Miruță: A făcut ceva pentru Gorj în afară de scandal?

Deputatul Gheorghe Pecingină reacționează după ce a fost huiduit la protestul minerilor și energeticienilor, de joia trecută, din Piața Prefecturii din Târgu-Jiu.

Parlamentarul liberal spune că nu este deranjat de ceea ce s-a întâmplat și că liderii AUR și USR, George Simion și Radu Miruță, sunt șefii protestatarilor.

Pecingină afirmă că protestatarii n-au fost așa de virulenți când ONG-ul de mediu a suspendat activitatea Carierei Roșia.

Pecingină pune tunurile pe deputatul USR Radu Miruță despre care spune că, în afară de o lege proastă și scandal, n-a făcut nimic pentru Gorj.

Deputatul declară că dacă Înalta Curte de Casație și Justiție va decide că Legea nr.197/2021 nu este bună, liderii protestatarilor vor fi vinovați pentru că au vândut iluzii oamenilor.

Pecingină îl dă ca exemplu pe liderul Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu, cu care a avut neînțelegeri în trecut dar, când a fost cazul, au colaborat.

Deputatul Radu Miruță nu vrea să comenteze prea mult la acuzațiile liberalului Gheorghe Pecingină. Spune că alegătorii sunt cei care evaluează activitatea fiecărui parlamentar.

Comments (1)

Comment here