LIFE

Pe ce își cheltuie Beyonce averea de 400 de milioane de dolari: case, vacanțe luxoase și cadouri extravagante pentru Jay-Z și fiica lor

Beyonce, vedeta care a împlinit pe 4 septembrie vârsta de 38 de ani, domină industria muzicală din anul 2003, când s-a despărțit de trupa Destiny Child și și-a lansat primul album solo. Cântăreața a reușit să strângă o avere fabuloasă în toți acești ani petrecuți pe scenă.

Potrivit Forbes, Beyonce are o avere estimată la 400 de milioane de dolari. Și, după ce a muncit din greu pentru a ajunge să aibă acești bani, artista știe exact cum să-i cheltuie, notează Business Insider.

„Queen Bey”, așa cum o numesc fanii, se bucură de case de milioane de dolari, vacanțe luxoase, aventuri cu yahtul și cele mai bune tratamente de frumusețe. De asemenea, Beyonce face cele mai bune cadouri. Ea i-a dăruit soțului ei, Jay-Z, un avion privat și o mașină, iar fiicei ei, Blue Ivy, o păpușă de câteva mii de dolari de ziua ei. Beyonce este recunoscută că împarte ce are cu familia ei, că donează frecvent, inclusiv victimelor catastrofelor naturale și educației.

Ca mulți milionari, Beyonce investește în imobiliare. Ea și Jay-Z petrec mult timp în Hamptons. Cuplul obișnuia să închirieze acolo o fermă pentru 400.000 de dolari pe lună, înainte de a se reorienta spre o casă pe malul apei, care costă 500.000 de dolari pe lună. Anumite părți ale Hamptons sunt cunoscute ca fiind locul preferat al oamenilor înstăriți și frecventat de locuitorii din New York City. În 2017, Beyonce și Jay-Z și-au luat, în sfârșit, o casă de vacanță în Hamptons, pe care au dat 26 de milioane de dolari. Cuplul are vecini precum Martha Stewart, Steven Spielberg și Russell Simmons. În același an, cei doi au plătit 88 de milioane de dolari pentru un conac în Bel-Air, cu o ipotecă de 52 de milioane de dolari. În 2018, cântăreaţa americană Beyonce a devenit proprietara unei biserici vechi de peste 100 de ani din New Orleans, evaluată la 850.000 de dolari.

La acestea se adaugă multe alte proprietăți în valoare de milioane de dolari. Dar Beyonce nu își petrece tot timpul în casele pe care le deține. Ea și Jay-Z au fost de multe ori în vacanță în Republica Dominicană, unde au stat la o proprietate de 19,5 milioane de dolari. De asemenea, cuplul vizitează frecvent Parisul. Ei stau într-un penthouse la Hotel Le Meurice cu 20.000 de dolari pe noapte. Beyonce și Jay-Z petrec vacanțe de lux în Ibiza, Italia și Brazilia, locuri preferate de cei doi artiști.

Cea mai luxoasă vacanță a lor a fost, probabil, cea de la bordul super iahtului Galactica Star, în valoare de 73 de milioane de dolari. Pentru a naviga la bordul iahtului, costul este de aproximativ 900.000 de dolari pe săptămână.

Beyonce conduce un Mercedes făcut pe comandă în valoare de 1 milion de dolari care are o mică spălătorie și un sistem audio de 150.000 de dolari. De ziua lui Jay-Z, Beyonce i-a oferit soțului ei un Buggati Veyron în valoare de 2 milioane de dolari, un avion privat în valoare de 40 de milioane de dolari și, la nașterea lui Blue Ivy, ea i-a dăruit un safir în valoare de 500 de mii de dolari. Beyonce este un client fidel al firmei Jacob the Jeweler, care vinde ceasuri și bijuterii care pot costa de la 200.000, la 1 milion de dolari.

Când nu ține dietă, Beyonce mănâncă la cele mai bune restaurante din lume. Mai mult, ea are un bucătar personal pe care îl plătește cu 7.500 de dolari pe lună și un dietetician care e plătit cu 4.000 de dolari pe lună.

Beyonce face și fapte bune. Recent, ea a donat câte 100.000 de dolari unor universități cu studenți de culoare. De asemenea, după uraganul Katrina, ea ar fi donat celor în nevoie cel puțin 7 milioane de dolari. Pe lângă organizația caritabilă pe care o conduce, „beyGood”, Beyonce a ajutat peste 30 de fundații de caritate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here