Stirile ZileiTârgu-Jiu

Pază sporită la școlile din Târgu-Jiu. La ”Pompiliu Marcea” părinții intră cu ECUSON

Pază sporită la unitățile de învățământ din Târgu-Jiu, după cazurile din țară, din ultima vreme, cu fete dispărute și omorâte.

La Școala „Pompiliu Marcea” nici măcar părinții nu pot intra în incinta unității de învățământ dacă vor să își ia copii acasă, în vreuna dintre pauze. Școala are porțile ferecate, iar la începutul și sfârșitul orelor, în zonă patrulează polițiști pentru a-i descuraja pe potențialii infractori. Părinții și bunicii spun că sunt bune noile reguli. 

Directorul Școlii ”Pompiliu Marcea”, Rozica Pătrășcoiu, a declarat că pentru a evita orice fel de incidente în incinta unității de învățământ, fluxul educațional este de așa manieră organizat, încât copii mai mari să nu se intersecteze prea des cu cei mici. Părinții care vin neinvitați la școală primesc ecusoane.

Prezența polițiștilor în zona unităților de învățământ din Târgu-Jiu a devenit o constantă, de la începutul anului școlar. Unul dintre reprezentanții IPJ Gorj, Ionuț Pigui, spune că planul de măsuri conceput de instituție presupune inclusiv prezența agenților la orele de dirigenție, pentru discuții cu elevii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here