Muzicale

Pavel Stratan & Keo – Lasă-mă să beau

Pavel Stratan și Keo colaborează pentru prima dată și lansează “Lasă-mă să beau”.

Compusă de cei doi artiști împreună cu Tom Boxer, “Lasă-mă să beau” este o piesă plină de metafore, care scoate în evidență unul dintre cele mai importante aspecte într-o relație: orgoliul. Atunci când acesta devine mai important decât persoana iubită, relația se destramă, iar toate amintirile frumoase încep, încet, să dispară.

“Deși ne cunoaștem de foarte mult timp, drumurile noastre creative nu s-au întâlnit până acum. A fost o plăcere să lucram împreună la această piesă, iar Keo este un artist foarte talentat și dedicat muncii sale. Sperăm că această melodie este doar prima pe care o lansăm împreună”, a declarat Pavel Stratan.

Videoclipul piesei este regizat de Mihai Laz și completează prin imagini povestea melodiei, prezentându-l pe Pavel în ringul de box, luptând pentru iubire.

“De foarte mult timp îmi doream o colaborare cu Pavel, încă din 2005, de când m-am lansat. Fiind un mare admirator al lui, mă bucur că în sfârșit am reușit să facem împreună această piesă magică, cu potrivirea perfectă pentru stilurile noastre”, a adăugat Keo.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here