LIFE

Pavel Bartoș a fost vânzător la alimentară, pe vremea lui Ceaușescu

În vârstă de 47 de ani, Pavel Bartoș este actor al Teatrului Odeon din București, dar și prezentator de televiziune. În trecut, la debut, a avut o altă meserie. Într-un interviu pentru cristinastanciulescu.ro, a mărturisit că, pe timpul regimului comunist, a fost vânzător la alimentară, arată Libertatea.

Motivul pentru care s-a angajat acolo l-a dezvăluit chiar actorul. Se gândea să procure mai ușor alimente, să nu mai stea la cozile infernale de la magazine, de pe vremea aceea.

„Lucrător la Alimentara pe vremea lui Ceaușescu. Eram sigur că, dacă voi lucra la Alimentara, voi avea de toate și nu voi mai sta la cozi. Toată copilăria mea am stat la cozi! Eram cel mai mare din familie și stăteam la cozi imense, de la 3 dimineața până la 7, că atunci când se trezeau cu toții, trebuia să avem lapte și de toate… Ai mei lucrau în schimburi: când mama era în schimbul unu, tata era în doi, uneori se întâmpla ca amândoi să fie în trei. Și, atunci, plecau pe la 11 noaptea și noi, cei 4 copii, rămâneam singuri și dormeam…”, a declarat Pavel Bartoș.

Tot el a spus cu ce se ocupau părinții lui, mama era confecționer, iar tata zidar.

Comment here