Muzicale

Paula Seling – Iubire și război

Paula Seling ne vorbește despre momentele de tensiune dintr-un cuplu în videoclipul melodiei ”Iubire și război”. Muzica și versurile noii piese sunt semnate de Paula Seling.

    “Nicio relație nu este doar “lapte și miere”, ea pendulează, uneori, între consens și disensiune, între Iubire și Război. Echilibrul este cheia.”Iubire și război” este genul de cântec care are o viață independentă de curentele muzicale. NU respectă regulile muzicii comerciale de azi, ba mai mult, are și un super solo de chitară făcut de Horațiu Bodocan, fost coleg de trupă cu Radu din adolescență și prieten de o viață. Ca sound, e o piesă cu parfum rock, inspirată de anii ’90, e puternică, intensă, iar ca particularitate, beat-ul e făcut din sunete de arme samplate”, declară Paula Seling.

Producția audio a fost făcută împreună cu Norbert Kovacs, iar mixajul și masterul de către Sorasan Florin. Muzica și versurile îi aparțin Paulei Seling, iar la bas cântă Daniel Pirici. Videoclipul a fost realizat de Elph cu susținerea camstore.ro.

    “Mulțumesc tare mult actorilor Cosmina Adam și Ciprian Silasi, excelenți soliști de muzică populară din noua generație, care au depășit toate așteptările în ceea ce privește carisma și chimia din videoclip. De fapt, am lucrat excelent cu întreaga echipă, de la make-up, hairstyling până la operatori, lumini, directori de imagine, regizor, toată lumea extraordinar de drăguță. În momentul în care a început filmarea, nu ne puteam lua ochii de la ecran, Cosmina și Ciprian au jucat atât de bine încât părea că sunt actori profesioniști în imagini desprinse dintr-un film. Le doresc succes în tot ce fac!”, declară Paula Seling.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here