LIFE

Patronul lui Chelsea, Roman Abramovich, ar fi cumpărat altă echipă

Sancționat pentru legăturile sale cu Vladimir Putin, Roman Abramovich a fost nevoit să scoată Chelsea la vânzare pe 2 martie.

Între timp, oligarhul rus ar fi cumpărat alt club. Potrivit presei din Turcia, citată de citată de @ragipsoylu, Abramovich a devenit patronul clubului Goztepe, iar anunțul oficial va fi făcut curând. Goztepe se află, în acest moment, pe locul 18, din 20 de echipe, în prima ligă din Turcia și are un lot de 30 de jucători, în valoare totală de 28,95 de milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Goztepe este o echipă de tradiție în Turcia, cu o vechime de 96 de ani. A fost campioană o singură dată, în 1950 și mai are în palmares două Cupe ale Turciei și o Supercupă. Echipa joacă pe un stadion de 20.040 de locuri, inaugurat în 2017.

La începutul lunii martie, Roman Abramovich a anunțat că vinde Chelsea, echipă pe care o deține din 2003. Cel care va deveni proprietar va trebui să achite 3,5 miliarde de euro către Roman Abramovich, care și-a delegat atribuțiile și nu mai conduce clubul, imediat după ce Vladimir Putin a declanșat războiul în Ucraina.

Comment here