Stirile ZileiTârgu-Jiu

Pasti și-a dat demisia. Aurel Popescu, noul șef al ADIA Gorj

Fostul viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu, a fost numit director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADIA) Gorj, care gestionează operatorul de apă și canal, Aparegio, în locul lui Cristian Toader Pasti.

Fostul viceprimar al municipiului Târgu-Jiu a fost numit director pe data de 1 februarie, după ce fostul șef al ADIA, Cristian Toader Pasti, și-a dat demisia din funcție din motive personale. Popescu spune că una dintre prioritățile sale este monitorizarea proiectului pe fonduri europene, de peste 200 de milioane de euro, pe care operatorul Aparegio va trebui să-l demareze în 11 localități din Gorj.

În ultimii ani, relația dintre conducerile Primăriei Târgu-Jiu și Aparegio Gorj a fost una tensionată, de multe ori cu conotații politice.

“Mă interesează o altfel de abordare. Aici nu facem politică. Trebuie eliminată politica din discuțiile noastre și să ne axăm pe îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare” spune Aurel Popescu, noul șef al ADIA Gorj.

Comment here