Stirile ZileiTârgu-Jiu

Pasti, după VOTUL pentru Neață: S-a dorit să i se dea șah-mat lui Cosmin Popescu!

”S-a dorit să i se dea un șah-mat lui Cosmin Popescu!” Cristian Toader Pasti sugerează o conspirație împotriva președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu,  prin cele întâmplate la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Luni după-amiază, 33 de medici din 60, au votat ca Gheorghe Neață să fie promovat pe scaunul de manager interimar, până la organizarea concursului. Denisa Șuță, consilier județean PNL, acuză că este o mascaradă pusă la cale de PSD care și-a dorit să-l instaleze șef pe Neață, care este și consilier județean al acestui partid.

Jurnalistul Claudiu Matei, care a protestat împotriva neregulilor de la Spitalul Județean de Urgență, consideră un paradox ceea ce s-a întâmplat la ședința medicilor de luni. Votul pentru Gheorghe Neață, un chirurg condamnat într-un dosar de malpraxis,  a fost pentru Matei un șoc.

Denisa Șuță acuză o mascaradă a PSD, cu participarea medicului Bogdan Niculescu. Consilierul județean PNL spune că ședința medicilor de  luni a fost doar una de consultare, nefiind vorba despre vreun organism statutar.

Șuță crede că PSD a premeditat numirea lui Neață în fruntea Spitalului Județean de Urgență.

Cristian Toader Pasti a participat, luni, în calitate de reprezentat al Consiliului Județean Gorj, la ședința medicilor din cadrul SJU.

Pasti nu dă foarte multe detalii, dar crede că s-a dorit să i se dea un șah mat președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Viorel Caragea susține că ”un personaj malefic” orchestrează scandalurile de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. În opinia sa, cel care  a pierdut, în urma votului pro Gheorghe Neață al medicilor, a fost doctorul Bogdan Niculescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here