LIFE

Paștele la TVR. Slujba de Înviere, Concert cu Fuego, filmul „Patimile lui Hristos”

Postul public de televiziune aduce și în acest an programe speciale de Paști în grilă. Toate cele trei canale principale: TVR 1, TVR 2 și TVR 3 vor avea emisiuni legate de Paște, informează paginademedia.ro.

Slujba de Înviere va fi difuzată, pe TVR 1 și TVR 3, sâmbătă noapte, de la miezul nopții. TVR 1 va avea, în Vinerea Mare, de la ora 22:10, filmul “Patimile lui Hristos”, în regia lui Mel Gibson, cu Maia Morgenstern în distribuție, dar și cu Jim Caviezel sau Monica Bellucci. Filmul, ce prezintă în detaliu suferințele lui Iisus, în ultimele 12 ore ale vieții sale, a adunat numeroase distincții și trei nominalizări la Oscar.

TVR 1 – Slujba de Înviere, reportaje, documentare și filme

Vineri, 17 aprilie

Ora 18.00 – Slujba Prohodului Domnului, de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti;

Ora 21:00 – Mini-seria Miracolul: EU (prima parte);

Ora 22:10 – Filmul Patimile lui Hristos (THE PASSION OF THE CHRIST – SUA, 2004), în regia lui Mel Gibson și avându-i în distribuție pe Jim Caviezel, Monica Bellucci și Maia Morgenstern. Filmul ce prezintă în detaliu suferințele lui Iisus în ultimele 12 ore ale vieții sale a adunat numeroase distincții și trei nominalizări la Oscar.

Sâmbătă, 18 aprilie

Ora 11:30 – “Dosar România”, cu reportajul A doua viaţă, realizat de Alina Amza, ce prezintă oameni care au ales drumul credinței. Părintele Mirel Ilie a fost parașutist. Maica Gherasima a fost portar în echipa de fotbal feminin. Călugărul Ilarion a fost bancher.

Ora 12:30 – Documentarul Saul din Tars: Mesagerul Lui Iisus Hristos

Ora 17:30 – Imagini de la un festival de artă și cultură românească, dedicat satului românesc, într-un reportaj semnat de Ruxandra Țuchel și Rafael Udriște.

Ora 21:00 – Mini-seria Miracolul: EU (partea a II-a) și de la ora 22.00 (partea a III-a).

Ora 23:00 – Jurnaliștii Victor Dochia și Cristian Tabără intră în direct cu români din țară și din străinătate, preoți și credincioși de pretutindeni, care vor povesti felul în care sărbătoresc Învierea Domnului. TVR 1 va transmite în direct Slujba Învierii oficiată de către Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Duminică, 19 aprilie

Ora 7:00 – “Universul Credinței” aduce cele mai importante evenimente religioase din țară și străinătate

Ora 12:00 – Slujba celei de-a Doua Învieri, oficiată la Catedrala Patriarhală, comentată în direct de jurnalistul Corneliu Vlad Matache.

Luni, 20 aprilie

Ora la 13:15 – Ediţie în premieră “Exclusiv în România”, cu Cristian Tabără. Va fi un reportaj din satul Moldoviţa, de la Muzeul Ouălor „Lucia Condrea”. Desfăşurat pe o suprafaţă de peste 500 metri pătraţi, având 7 saloane, 106 vitrine care adăpostesc o colecţie de peste 11.000 de ouă, muzeul este cel mai mare din lume, pe o planetă în care aproximativ 50 de ţări au tradiţie în pictarea ouălor, mai ales de Paşti. Și un interviu din judeţul Suceava, la Vicov, cu Sofia Vicoveanca, îndrăgita doamnă a cântecului popular românesc.

Ora 14:30 – Masa de Paști, cu Iuliana Tudor. Vor fi și artiști ca Sofia Vicoveanca alături de fiul ei, Niculina Stoican şi familia, Angela Buciu cu nepotul, Mariana Ionescu Căpitănescu şi cei doi copii ai ei, Steliana Sima şi familia, Mariana Anghel şi Adriana Anghel, Liviu Buţiu şi Antonela Ferche Buţiu, Cornelia şi Lupu Rednic, Ilie Medrea şi fiica, Andreea Voica şi Dean Galetin, Lavinia Goste şi Marius Zorilă sau Maria Cârneci. 

TVR 2 – Concert Fuego, Gala Umorului sau Rețeaua de idoli

Duminică, 19 aprilie

Ora 13:00 – Gala Umorului

Ora 15:00 – Paul Surugiu Fuego și concertul „Lumina mea”, susținut în urmă cu o lună pe scena Palatului Național din Chișinău.

Ora 18:00 – “Rețeaua de idoli” – Interviu cu Geanina Avram Staicu, alias Jamila, adică tânăra al cărui canal de Youtube cu reţete video realizate pas cu pas. 

TVR 3

Denia Prohodului (în Vinerea Mare, de la ora 18.00)

Slujba Învierii Domnului (Sâmbătă de la ora 23.00)

Slujba A Doua Înviere (Duminică, de la ora 12.00)

Petrecere la zi de sarbatoare – Duminică, de la ora 16.30

Sărbătoarea primăverii – Luni și marți, pe 20 și 21 aprilie, de la ora 10:00, cu Maria Tănase Marin

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here