Muzicale

Pasha Parfeni x Nicoleta Nucă – Lasă-mă

Pasha Parfeni și Nicoleta Nucă lansează în colaborare piesa de dragoste “Lasă-mă”.

Piesa “Lasa-mă” este compusă de Pasha Parfeni alături de Fox Banger și Vica Demici.

“Lucrurile mărețe se percep mai bine de la distanță. Așa se întâmplă și cu dragostea adevărată. Uneori, îi poți aprecia adevărata valoare de la distanță, în afara regimului obișnuit, cotidian și de rutină. Uneori avem nevoie de timp și spațiu pentru a conștientiza cât de importantă este relația de fapt”, declară Pasha.

“”Lasa-mă” este o piesă de feeling, care «gâdilă» urechea ascultătorului și pe care am acceptat s-o cânt alături de Pasha cu tot dragul, când mi-a propus, pentru că mi-a plăcut foarte mult! Mi s-a părut o piesă «altfel» comparativ cu celelalte piese ale mele de până acum și pentru că mă consider o persoană versatilă, îmi place să experimentez din punct de vedere muzical. Este o piesă caldă, de dragoste, de dor și despre călătoria a doi oameni plini de iubire” spune Nicoleta Nucă.

Legăturile lui Pasha cu România s-au concretizat în participarea la numeroase festivaluri-concurs, printre care Cerbul de Aur și Festivalul Mamaia. Artistul a reprezentat Moldova în cadrul Eurovision 2012 cu single-ul “Lăutar” și a lansat piese precum “Chișinău-Verona”, “Două tinereți” (alături de Orchestra “Lăutarii”), “Acasă”, “Tu nu vezi cerul” (alături de Andrei Tudor) și “Chitara mea” (feat. Trio Vatra Neamului).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here