Minerit și EnergieStirile Zilei

Pârvulescu(FNME): Salariații își pun întrebarea de unde o să mai fim plătiți?

cariera

Situația este critică la Complexul Energetic Oltenia, companie care nu-și mai produce banii nici pentru salarii.

Lefurile celor aproape 13 mii de salariați sunt achitate, acum, din împrumutul de 251 de milioane de euro, acordat de stat la începutul anului, pentru achiziționarea certificatelor de carbon, a declarat, la un post local de televiziune, Valentin Pătran, membru în Directoratul CE Oltenia.

În ciuda acestei situații, reprezentanții PNL Gorj dau asigurări că situația se va îndrepta la CEO și că locurile de muncă nu sunt puse în pericol. Salariații sunt, însă, îngrijorați, a recunoscut la Interviurile Infinit FM, Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie.   

Pârvulescu nu crede că statul român se poate dispersa de energia pe cărbune, în ciuda declarațiilor premierului Ludovic Orban. Liderul FNME crede că, din contră, vor mai trebui făcute angajări în minerit, în condițiile în care din CEO vor pleca la pensie, în următorii 5 ani, 4000 de angajați.

La Complexul Oltenia sunt probleme și-n privința fronturilor de lucru, astfel încât, spune Dumitru Pârvulescu, dacă ar fi nevoit să acopere un deficit major de energie, n-ar mai putea-o face la nivelul de acum câțiva ani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here