Stirile ZileiTârgu-Jiu

Pârvulescu(FNME): Declarațiile lui Orban, ale unui om politic care NU știe ce este în Gorj

Dumitru Pârvulescu crede că PNL Gorj va deconta electoral declarațiile făcute de premierul Ludovic Orban, privind închiderea mineritului.

 “Cred că o să facă foarte mult rău PNL-ului aceste declarații fără argumentare. Când spui astfel de lucruri, de la cel mai înalt nivel, poți da impresia salariaților că se închide taraba, ceea ce nu este adevărat”, zice președintele Federației Naționale Mine Energie.

Orban a declarat, luni seară, la Digi 24, că ”vine Green Deal-ul peste noi” și trebuie renunțat la energia pe cărbune.

Liderii Federațiilor ”Mine Energie” și ”Univers” îi vor trimite o scrisoare deschisă premierului Ludovic Orban, pentru a-i atrage atenția în privința trecerii bruște de la energia pe bază de cărbune la cea pe gaze, ceea ce ar însemna dispariția a mii de locuri de muncă din Gorj, prin închiderea mineritului. Dumitru Pârvulescu nu exclude nici organizarea unor proteste.

Comisia mixtă administrație-sindicate s-a întrunit, miercuri, la Sucursala Electrocentrale Rovinari, pentru prima dată de la declanșarea epidemiei de coronavirus. S-a discutat despre acordarea cotei de combustibil, a voucherelor de vacanță, dar și a ajutoarele pentru angajații cu boli grave sau incurabile. În perioada 15 iunie- 1 august se vor depune cereri pentru acordarea cotei de cărbune în natură, spune președintele FNME, Dumitru Pârvulescu. A fost o discuție și despre planul de restructurare ce urmează să fie implementat în companie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here