Minerit și EnergieStirile Zilei

Pârvulescu: Nimeni nu mai vrea să stea la masă cu cei care au înjurat

Ceea ce s-a întâmplat, în acest an, în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, a dus la o ruptură  între liderii sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia, a recunoscut în emisiunea Interviurile Infinit FM, Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie.

Câteva zeci de angajați ai CEO, în frunte cu sindicaliștii Nicu Bunoaica și Manu Tomescu, au protestat, vreme de aproape 6 luni, pentru adoptarea legii de reducere a vârstei de pensionare. N-au lipsit atacurile la adresa marilor lideri sindicali din cadrul companiei, cum că ar fi înțeleși cu politicul ori cu administrația.

Pârvulescu spune că cele întâmplate au produs o ruptură și că lideri din FNME refuză, spre exemplu, să mai stea la aceeași masă cu Manu Tomescu.

Pârvulescu declară că, în ultimele luni, mulți dintre liderii sindicali s-au retras în organizațiile lor, pentru că de câte ori au încercat să vină cu o opinie diferită de cea a protestatarilor din Piața Prefecturii, au fost puși la zid pe paginile de socializare.  

Comment here