LIFE

Participarea României la Eurovision 2020 a fost aprobată, bugetul încă nu

TVR anunță că participarea României la cea de-a 65-a ediţie a Eurovision Song Contest a fost aprobată de Consiliul de Administraţie. În comunicatul în care este anunțată aprobarea este specificat faptul că bugetul nu a fost stabilit.

TVR își propune să organizeze Selecția Națională pentru Eurovision 2020, însă acest lucru se va face în limita unui buget care nu a fost încă aprobat. Suma alocată proiectului va fi aprobată și stabilită odată cu definitivarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2020.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul concursului, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată până la finalul lui 2019. Eurovision 2020 va avea loc în luna mai, la Rotterdam, Olanda, după ce Duncan Laurence a câştigat finala Eurovision 2019 din Israel, cu melodia “Arcade”. Marea Finală Eurovision Song Contest 2020 va avea loc sâmbătă, pe 16 mai, iar semifinalele pe 12 și 14 mai. Va fi pentru a cincea oară când Olanda va găzdui această competiție și pentru prima oară când va avea loc la Rotterdam, anterior orașele-gazdă fiind Hilversum, Amsterdam și Haga (aleasă de două ori).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here