LIFE

Paris Hilton a fost bătută! Cine a agresat-o pe celebra miliardară

Paris Hilton a mărturisit recent că fost bătută! Cine ar fi crezut că bogătașa fițoasă a fost agresată?!

Contrar aparențelor de fată bogată care are chiar tot ce își dorește, starleta Paris Hilton (39 de ani) a făcut mărturisiri șocante că a fost bătută. Nepoata lui Conrad Hilton, fondatoarea hotelurilor cu același nume, nu a avut o viață ușoară, cum s-ar fi crezut. Într-un documentar intitulat ”This is Paris”, care va fi difuzat la 14 septembrie, ea povestește că a avut mai multe relații toxice cu bărbați violenți.

”Păreau băieți buni. Și, apoi, adevărata lor natură ieșea la suprafață. Deveneau geloși și mă agresau fizic, verbal și emotional”, mărturisește diva.

O băteau, ba chiar unii au încercat s-o sugrume. Acum, Paris susține că a găsit un bărbat bun, Carter Milliken Reum, un antreprenor cu care are de gând să facă un copil.

Când te naşti într-o familie cu o avere de 4,8 miliarde de dolari, te gândeşti că nu va trebui să munceşti în viaţa ta. Nu e şi cazul divei Paris Hilton, care face pe DJ-ul pentru 350.000 de dolari pe oră. Nu se ridică la nivelul greilor din showbizul internaţional (Beyonce încasează 2,4 milioane de dolari pe concert, iar Rihanna 1,5 milioane de dolari), dar se descurcă binişor.

Paris Hilton a făcut o avere bunicică în doar patru nopţi petrecute în Ibiza: 1,4 milioane de dolari. Deşi, în 2007, Paris şi-a păgubit familia cu 2,7 miliarde de dolari din cauza scandalurilor sexuale şi a petrecerilor care au ţinut-o pe prima pagină a ziarelor, din 2009 răsfăţata şi-a revenit. A jucat în câteva filme, a lansat câteva parfumuri şi colecţii de haine şi a început să îşi câştige singură existenţa. Se laudă, în prezent, cu o avere de 100 de milioane de dolari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here