Stirile ZileiTârgu-Jiu

Părinți: Ne-au sunat să venim că e bombă la școală!

UPDATE: Poliția Gorj a comunicat, miercuri după-amiază, că a fost identificat autorul alertei false cu bombă. Este vorba despre un tânăr de 14 ani, elev al Școlii ”Ecaterina Teodoroiu”.

Amenințare cu bombă, miercuri dimineață, la Școala Gimnazială ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu, elevii și profesorii au fost evacuați.

Copiii de grădiniță și cei din clasele I-IV au terminat cursurile în jurul orei 10.00, oră la care cineva a sunat la 112 și a anunțat că este o bombă în incinta unității de învățământ. Unii dintre părinți au primit telefon de la școală să vină să-și ia copiii acasă.

Mai multe echipaje de intervenție de la Serviciul Român de Informații, Poliție, Jandarmerie, ISU și Ambulanță au venit la școala pentru care s-a primit amenințarea cu bomba. Circulația rutieră în zonă a fost complet închisă, șoferii fiind obligați să își modifice traseul. Curioși, oamenii s-au adunat în zonă.

Directorul Școlii ”Ecaterina Teodoroiu”, Livia Zamfir, a declarat că elevii erau la ore și era liniște în școală, atunci când polițiștii au venit s-o evacueze.

Comment here