Stirile ZileiTârgu-Jiu

Parchetul, SESIZAT de DSP Gorj. ”Neconcordanțe între declarațiile cadrelor medicale de la Boli Infecțioase”

Direcția de Sănătate Publică Gorj a emis, marți, o informare referitoare la scandaluri apărute în presa locală: cel privind aparatul ce poate fi folosit pentru testarea de COVID-19, a cărui existență a fost ascunsă de conducerea SJU Târgu-Jiu și cel referitor la faptul că sâmbătă, medicul Natalia Guță, șefă la Secția Medicală II, fiind de gardă la Secția Infecțioase, și-a luat cu ea, fără forme legale, o asistentă medicală, Luminița Dijmărescu, detașată de la Geriatrie la Secția Medicală II. DSP Gorj a constatat ”neconcordanțe în declarațiile cadrelor medicale” de la Boli Infecțioase și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

   INFORMARE

   1.  Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, în data de 4 aprilie a.c., privind aspecte nelegale ce ar fi avut loc la Secția de Boli Infecțioase, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, vă comunicăm:

    -Direcția de Sănătate Publică Gorj s-a autosesizat  și a dispus verificări. Au fost audiate cadrele medicale de la Secția de Boli Infecțioase. Întrucât au existat neconcordanțe între declarațiile persoanelor audiate, conducerea Direcției de Sănătate Publică Gorj a decis să înainteze documentele Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, pentru a fi demarate cercetări.

2. Referitor la articolele apărute în mass-media locală și în mediul online, privind aparatul GeneXpert aflat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, Secția de Boli Infecțioase, vă comunicăm că există o anchetă în curs de desfășurare, urmând să prezentăm rezultatul opiniei publice, la finalizarea acesteia.    

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here