Stirile ZileiTârgu-Jiu

Parcare în locul gropii cu fiare de lângă CE Oltenia. Când ar putea începe lucrările

Primăria Târgu-Jiu a preluat, gratuit, de la Consiliul Județean Gorj groapa cu fiare de lângă Complexul Energetic Oltenia și vrea să facă aici, anul viitor, o parcare.  

De pe vremea când Nicolae Mischie era președintele Consiliului Județean Gorj, aici a fost turnată fundația unei clădiri care, dacă ar fi fost finalizată, ar fi trebuit să fie sediul Casei de Pensii Gorj. Proiectul a eșuat.

Primarul Marcel Romanescu spune că va fi făcută o evaluarea pentru a vedea dacă se poate construi aici o parcare supraetajată.

Parcarea de lângă Complexul Energetic Oltenia va fi utilă și pentru a prelua mașinile de pe Bulevardul Republicii care va fi reamenajat, spune primarul Romanescu. Va exista aici o bandă specială pentru mașinile de intervenție, așa că nu vor mai putea fi parcate autoturisme pe marginea drumului.

Proiectul de reabilitare, modernizare şi extindere a sistemului de transport public în comun din Târgu-Jiu,  în valoare de aproximativ 24 de milioane de euro, a demarat. Primele utilaje au ajuns în curtea Transloc, a anunțat directorul Mihai Paraschiv.

Comment here